Vállalatunk

Vállalatunk

A CRH Plc. a világ egyik vezető építőipari vállalata, mely közel 3100 telephelyén több mint 78 000 embert foglalkoztat. Jelenleg a CRH csoport a világ 31 országában az építőipari alapanyagok széles választékát kínálja ügyfelei számára, a legnagyobb piaci szereplő Észak-Amerikában, regionális vezető pozícióval bír Európában és megvetette lábát Ázsiában is. A CRH Magyarország az Észak Duna Régió (Ausztria, Szlovákia, Magyarország) részeként 2015 augusztusában csatlakozott a CRH Csoporthoz. 2021. október 1-től a régióban a CRH vállalatok bevezették a Danucem márkanevet, így a magyarországi vállalat neve Danucem Magyarország Kft. lett.

A széles választékban gyártott cementek, az építőipar teljes területén alkalmazhatók az eltérő igényeknek megfelelő betonok és egyéb cement tartalmú termékek előállításához. Kínálatunkban az ún. szürke cementek (pl.: portlandcementek, kompozit cementek stb.) mellett speciális cementek is megtalálhatók (pl.: az ún. fehér cement, szulfátálló cementek, Georoc stb.).

Jelenleg 19 betonüzemet működtetünk országszerte. A központi irányítás és a központi vevőszolgálat Budapesten, laboratóriumaink Budapesten és Miskolcon találhatóak.

Szilárdságunk a múltunkban, a generációkon átívelő szakmai tapasztalatban gyökerezik.

crc_icon-compressor
JÖVŐKÉPÜNK
A CRH csoport célja, hogy a világ vezető építőipari vállalatává váljon.
MIVEL FOGLALKOZUNK
Minden nap emberek milliói kerülnek kapcsolatba az általunk gyártott alapanyagokkal és termékekkel. Az utak, melyeken vezetünk, a járdák, ahol sétálunk, az iskolák, ahová gyermekeink járnak, az épületek, melyekben dolgozunk, az éttermek és színházak, ahová kikapcsolódni járunk.

FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS

A folyamatos fenntartható fejlődés az üzleti stratégiánk szíve. A CRH részeként mindannyian elkötelezettek vagyunk a felelősségteljes és etikus üzleti magatartás iránt, ami segít minket abban, hogy egy erős vállalatot építsünk, fenntartható módon fejlesszük üzletmenetünket, mely minden érintett fél számára előnyös.