Minőségpolitika

Minőségpolitika

Minőségpolitika

A Danucem Magyarország Kft. kiváló minőségű építőipari termékeket és szolgáltatásokat kínál vevői részére. Tevékenységünk alapvető célja az értékteremtés, melyet a vevői igényeknek megfelelő minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal kívánunk elérni.

Társaságunk minden munkatársa elkötelezett a folyamatos minőségfejlesztés mellett, mely vevőközpontú szemléletünk egyik alapja. A vevőink elégedettségének folyamatos javítása érdekében célkitűzéseket fogalmazunk meg, melyek megvalósulását nyomon követjük.Céljaink elérése érdekében beszállítóinktól és alvállalkozóinktól is megfelelő minőségű szolgáltatásokat és termékeket várunk el.

Rendszeres képzéssekkel biztosítjuk munkatársaink felkészültségét. Dolgozóinktól megköveteljük a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását.

Minőségirányítási rendszerünket a megfelelő erőforrásokat biztosítva folyamatosan fejlesztjük és hatékonyan működtetjük. A minőségirányítási rendszer működtetését a felső vezetés által megbízott független képviselő, az integrált irányítási rendszer koordinátor látja el.

Vállalatunk független külső fél által tanúsított integrált irányítási rendszert működtet, melynek szerves részei az ISO 9001:2015 Minőségirányítási Rendszer (MIR), az ISO 14001:2015 Környezetközpontú Irányítási Rendszer (KIR) és az OHSAS 18001:2007 Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási rendszer (MEBIR).

Integrált irányítási rendszerünk alapértékei:
Biztonság. Vevőközpontúság. Környezetvédelem. Elégedett dolgozók.

SGS ISO Tanúsítványok

Integrált Irányítási Rendszer Politika