ShotMaster

ShotMaster

A lőttbeton

  ALKALMAZÁSI TERÜLET

Infrastruktúra

Alagutak

Vízi és víz alatti szerkezetek

Hidak

Közművek

A Shot Master és az egyedi technológia kombinációjának köszönhetően egy ütemben történhet a bedolgozás és a tömörítés. A bedolgozáshoz csupán egy olyan felület szükséges, amely kellőképpen merev ahhoz, hogy el tudja viselni a beton lövéséből származó igénybevételt. Ez lehet a szerkezetben maradó, vagy a szerkezettel együttmozgó armatúra (pl. megerősített szerkezeteknél).

A lőttbetonok alkalmazására jellemző magasabb gépköltség és visszahullási veszteség mellett is jelentős a Shot Master használata során kimutatható idő- és pénzbeli megtakarítás.

A Shot Master megoldást nyújt a magas korai szilárdság eléréséhez. Alkalmas a laza, omlékony részek megfogásához, gyors rögzítéséhez, de olyan építmények utólagos megerősítéséhez is, ahol a meglévő szerkezet állékonysági problémái vagy károsodásai gyors beavatkozást igényelnek.

A Shot Master segítségével nehezen hozzáférhető, szűkös helyeken is végezhető kivitelezési munka. A lőttbeton ellenzsaluzat nélkül, a „fej fölé” is bedolgozható.

Betonlövellő robot alkalmazásával az építkezés pontosabban és gyorsabban zajlik, az ott dolgozók nagyobb személyes biztonsága mellett.

Betontechnológusok

Budapest
Migály Béla
T +36 30 951 9853
E bela.migaly@hu.crh.com
F +36 1 889 9327
1151 Budapest, Károlyi Sándor u.

Kelet-Magyarország
Óvári Albert
+36 30 846 2281
E albert.ovari@hu.crh.com
F +36 46 998 528
3508 Miskolc, Zsigmondy u. 28

Nyugat-Magyarország
Zsoldos Gábor
T+36 30 396 9298
E gabor.zsoldos@hu.crh.com