ShotMaster

ShotMaster

A lőttbeton

  ALKALMAZÁSI TERÜLET

Infrastruktúra

Alagutak

Vízi és víz alatti szerkezetek

Hidak

Közművek

Domestic

A Shot Master és az egyedi technológia kombinációjának köszönhetően egy ütemben történhet a bedolgozás és a tömörítés. A bedolgozáshoz csupán egy olyan felület szükséges, amely kellőképpen merev ahhoz, hogy el tudja viselni a beton lövéséből származó igénybevételt. Ez lehet a szerkezetben maradó, vagy a szerkezettel együttmozgó armatúra (pl. megerősített szerkezeteknél).

A lőttbetonok alkalmazására jellemző magasabb gépköltség és visszahullási veszteség mellett is jelentős a Shot Master használata során kimutatható idő- és pénzbeli megtakarítás.

A Shot Master megoldást nyújt a magas korai szilárdság eléréséhez. Alkalmas a laza, omlékony részek megfogásához, gyors rögzítéséhez, de olyan építmények utólagos megerősítéséhez is, ahol a meglévő szerkezet állékonysági problémái vagy károsodásai gyors beavatkozást igényelnek.

A Shot Master segítségével nehezen hozzáférhető, szűkös helyeken is végezhető kivitelezési munka. A lőttbeton ellenzsaluzat nélkül, a „fej fölé” is bedolgozható.

Betonlövellő robot alkalmazásával az építkezés pontosabban és gyorsabban zajlik, az ott dolgozók nagyobb személyes biztonsága mellett.

Betontechnológusok

Kelet-Magyarország:

Óvári Albert
T: +36 30 846 2281
E: albert.ovari@hu.crh.com

Közép-Magyarország:

Osváth Ádám
T: +36 30 822 0097
E: adam.osvath@hu.crh.com

Északnyugat-Magyarország:

Arató Péter
T: +36 30 337 1409
E: peter.arato@hu.crh.com

Délnyugat-Magyarország:

Minczér Árpád
T: +36 30 376 4549
E: arpad.minczer@hu.crh.com