SelfMaster

SelfMaster

Az öntömörödő beton

  ALKALMAZÁSI TERÜLET

Lakossági felhasználás

Ipari padlók, térburkolatok, járdák

Közművek

Ipari létesítmények

Infrastruktúra, hidak, alagutak

Vízi és víz alatti szerkezetek

Domestic

A Self Master gyors és egyenletes, szétosztályozódás nélküli terülésének köszönhetően az anyag könnyen és gyorsan bedolgozható. Kevesebb zsaluzatra és munkaerőre van szükség, nincs vibráció, valamint kiváló felületi minőség érhető el.

A Self Master pumpálható, a bedolgozási idő alatt is megtartja kedvező tulajdonságait. Bedolgozhatósági ideje hosszú, a konzisztenciaromlás mértéke minimális. Tixotrop tulajdonsága miatt a mixerben folyamatosan mozgatni kell.

A kivitelezés ideje alatt nem kell a vibrátorok okozta, környezetet terhelő zajjal foglalkozni, ami éjszakai építkezéseknél, vagy zajérzékeny környezetben történő munkavégzés során rendkívül előnyös.

A felületen nem keletkeznek hibahelyek (lyukak, fészkek). A Self Master használatával kifogástalan, egyenletes, pórusszegény, látszó betonfelület készíthető.

A CRH Magyarország Kft. korszerű technológiájának köszönhetően egyenletes betonminőséget és sűrűséget biztosít a megrendelők számára. A korai és végszilárdság tömörítés nélkül is megfelelő. Folyása, terülése közben teljesen kilevegőzik.

Betontechnológusok

Kelet-Magyarország:

Óvári Albert
T: +36 30 846 2281
E: albert.ovari@hu.crh.com

Közép-Magyarország:

Osváth Ádám
T: +36 30 822 0097
E: adam.osvath@hu.crh.com

Északnyugat-Magyarország:

Arató Péter
T: +36 30 337 1409
E: peter.arato@hu.crh.com

Délnyugat-Magyarország:

Minczér Árpád
T: +36 30 376 4549
E: arpad.minczer@hu.crh.com