SelfMaster

SelfMaster

Az öntömörödő beton

  ALKALMAZÁSI TERÜLET

Lakossági felhasználás

Ipari padlók, térburkolatok, járdák

Közművek

Ipari létesítmények

Infrastruktúra, hidak, alagutak

Vízi és víz alatti szerkezetek

A Self Master gyors és egyenletes, szétosztályozódás nélküli terülésének köszönhetően az anyag könnyen és gyorsan bedolgozható. Kevesebb zsaluzatra és munkaerőre van szükség, nincs vibráció, valamint kiváló felületi minőség érhető el.

A Self Master pumpálható, a bedolgozási idő alatt is megtartja kedvező tulajdonságait. Bedolgozhatósági ideje hosszú, a konzisztenciaromlás mértéke minimális. Tixotrop tulajdonsága miatt a mixerben folyamatosan mozgatni kell.

A kivitelezés ideje alatt nem kell a vibrátorok okozta, környezetet terhelő zajjal foglalkozni, ami éjszakai építkezéseknél, vagy zajérzékeny környezetben történő munkavégzés során rendkívül előnyös.

A felületen nem keletkeznek hibahelyek (lyukak, fészkek). A Self Master használatával kifogástalan, egyenletes, pórusszegény, látszó betonfelület készíthető.

A CRH Magyarország Kft. korszerű technológiájának köszönhetően egyenletes betonminőséget és sűrűséget biztosít a megrendelők számára. A korai és végszilárdság tömörítés nélkül is megfelelő. Folyása, terülése közben teljesen kilevegőzik.

Betontechnológusok

Budapest
Migály Béla
T +36 30 951 9853
E bela.migaly@hu.crh.com
F +36 1 889 9327
1151 Budapest, Károlyi Sándor u.

Kelet-Magyarország
Óvári Albert
+36 30 846 2281
E albert.ovari@hu.crh.com
F +36 46 998 528
3508 Miskolc, Zsigmondy u. 28

Nyugat-Magyarország
Zsoldos Gábor
T+36 30 396 9298
E gabor.zsoldos@hu.crh.com