ExposedMaster

ExposedMaster

A látszóbeton

  ALKALMAZÁSI TERÜLET

Látszóbeton

Ipari padlók, térburkolatok, járdák

Közművek

Ipari létesítmények

Infrastruktúra, hidak, alagutak

Vízi és víz alatti szerkezetek

Domestic

A felület homogén, tömör, nem keletkeznek hibahelyek (lyukak, fészkek). A Exposed Master használatával kifogástalan, egyenletes, pórusszegény, nyers betonfelület készíthető.

A nyers felület a külső szennyezések hatására sem válik foltossá. Nincs karbonátosodás okozta kivirágzás. Nem látszik a munkahézag és a zsalutáblák közti illesztés. Szembetűnő kéreg vagy átmenő repedésektől mentes marad a beton.

Az Agri Master nyomószilárdsága a magas tömörsége és a szabványi előírások betartása miatt a normál betonokénál magasabb (min. C30/37).

Az Agri Master konzisztenciája a kivitelezés ideje alatt számottevően nem változik, és az ismert technológiákkal könnyen és biztonságosan bedolgozható.

A magasabb konzisztencia osztály miatt a Exposed Master rendkívül könnyen pumpálható, így csökkentve a betonpumpa amortizációját.

Az Agri Masterrel készített mezőgazdasági, vagy agresszív talajkörnyezetbe épített szerkezetek hosszú időn keresztül károsodás nélkül ellenállnak a szulfát okozta korróziónak, ezzel a javítási és karbantartási költségek nagymértékben csökkennek, vagy akár teljesen megtakaríthatóak.

Betontechnológusok

Kelet-Magyarország:

Óvári Albert
T: +36 30 846 2281
E: albert.ovari@hu.crh.com

Közép-Magyarország:

Osváth Ádám
T: +36 30 822 0097
E: adam.osvath@hu.crh.com

Északnyugat-Magyarország:

Arató Péter
T: +36 30 337 1409
E: peter.arato@hu.crh.com

Délnyugat-Magyarország:

Minczér Árpád
T: +36 30 376 4549
E: arpad.minczer@hu.crh.com