ColorMaster

ColorMaster

A színes beton

  ALKALMAZÁSI TERÜLET

Színesbeton

Ipari padlók, térburkolatok, járdák

Közművek

Ipari létesítmények

Infrastruktúra, hidak, alagutak

Vízi és víz alatti szerkezetek

Domestic

A Color Master lehetőséget nyújt egyedi színű és árnyalatú szerkezet vagy felület készítésére, természetes hatású textúráktól a polírozottig.

Köszönhetően annak, hogy a Color Master anyagában színes, a felület karbantartás nélkül is hosszú távon megtartja a színét.

A Color Master használatával és megfelelő kivitelezéssel kifogástalan, egyenletes, pórusszegény és repedésmentes látszó betonfelület készíthető.

Az anyagában színes Color Master alkalmazásával nehezen hozzáférhető épületrészek is tervezhetők, illetve készíthetők színes anyagból, a beton műszaki tulajdonságainak romlása nélkül.

Az anyag pumpálható, a bedolgozási idő alatt is megtartja kedvező tulajdonságait. Bedolgozhatósági ideje és a konzisztencia változása nem tér el a normál betonoknál megszokott minőségtől, az ismert technológiákkal könnyen és biztonságosan bedolgozható.

A CRH Magyarország Kft. korszerű gyártási- és betontechnológiájának köszönhetően egyenletes betonminőséget biztosítunk, így a beton hosszú távú megoldást nyújt a Color Mastert megrendelők számára.

Betontechnológusok

Kelet-Magyarország:

Óvári Albert
T: +36 30 846 2281
E: albert.ovari@hu.crh.com

Közép-Magyarország:

Osváth Ádám
T: +36 30 822 0097
E: adam.osvath@hu.crh.com

Északnyugat-Magyarország:

Arató Péter
T: +36 30 337 1409
E: peter.arato@hu.crh.com

Délnyugat-Magyarország:

Minczér Árpád
T: +36 30 376 4549
E: arpad.minczer@hu.crh.com