ColorMaster

ColorMaster

A színes beton

  ALKALMAZÁSI TERÜLET

Színesbeton

Ipari padlók, térburkolatok, járdák

Közművek

Ipari létesítmények

Infrastruktúra, hidak, alagutak

Vízi és víz alatti szerkezetek

A Color Master lehetőséget nyújt egyedi színű és árnyalatú szerkezet vagy felület készítésére, természetes hatású textúráktól a polírozottig.

Köszönhetően annak, hogy a Color Master anyagában színes, a felület karbantartás nélkül is hosszú távon megtartja a színét.

A Color Master használatával és megfelelő kivitelezéssel kifogástalan, egyenletes, pórusszegény és repedésmentes látszó betonfelület készíthető.

Az anyagában színes Color Master alkalmazásával nehezen hozzáférhető épületrészek is tervezhetők, illetve készíthetők színes anyagból, a beton műszaki tulajdonságainak romlása nélkül.

Az anyag pumpálható, a bedolgozási idő alatt is megtartja kedvező tulajdonságait. Bedolgozhatósági ideje és a konzisztencia változása nem tér el a normál betonoknál megszokott minőségtől, az ismert technológiákkal könnyen és biztonságosan bedolgozható.

A CRH Magyarország Kft. korszerű gyártási- és betontechnológiájának köszönhetően egyenletes betonminőséget biztosítunk, így a beton hosszú távú megoldást nyújt a Color Mastert megrendelők számára.

Betontechnológusok

Budapest
Migály Béla
T +36 30 951 9853
E bela.migaly@hu.crh.com
F +36 1 889 9327
1151 Budapest, Károlyi Sándor u.

Kelet-Magyarország
Óvári Albert
+36 30 846 2281
E albert.ovari@hu.crh.com
F +36 46 998 528
3508 Miskolc, Zsigmondy u. 28

Nyugat-Magyarország
Zsoldos Gábor
T+36 30 396 9298
E gabor.zsoldos@hu.crh.com