AgriMaster

AgriMaster

A szulfátálló beton

  ALKALMAZÁSI TERÜLET

Lakossági felhasználás

Ipari padlók, térburkolatok, járdák

Közművek

Ipari létesítmények

Infrastruktúra, hidak, alagutak

Vízi és víz alatti szerkezetek

Domestic

Az Agri Master a felhasználási területtől függően készülhet szulfátálló, vagy mérsékelten szulfátálló cement felhasználásával.

A szulfátálló cementek egyben kis hőfejlesztésű cementek is. Emiatt különösen alkalmasak nagy tömegű betonozások esetében.

Az Agri Master tömörséget fokozó adalékszerek (pl. Penetron, HTD) felhasználásával készül, ezzel biztosítva, hogy a szulfátkorróziót okozó részecskék ne tudjanak behatolni és reakcióba lépni a beton kötőanyagával.

Az Agri Master nyomószilárdsága a magas tömörsége és a szabványi előírások betartása miatt a normál betonokénál magasabb (min. C30/37).

Az Agri Master konzisztenciája a kivitelezés ideje alatt számottevően nem változik, és az ismert technológiákkal könnyen és biztonságosan bedolgozható.

Az Agri Masterrel készített mezőgazdasági, vagy agresszív talajkörnyezetbe épített szerkezetek hosszú időn keresztül károsodás nélkül ellenállnak a szulfát okozta korróziónak, ezzel a javítási és karbantartási költségek nagymértékben csökkennek, vagy akár teljesen megtakaríthatóak.

Betontechnológusok

Kelet-Magyarország:

Óvári Albert
T: +36 30 846 2281
E: albert.ovari@hu.crh.com

Közép-Magyarország:

Osváth Ádám
T: +36 30 822 0097
E: adam.osvath@hu.crh.com

Északnyugat-Magyarország:

Arató Péter
T: +36 30 337 1409
E: peter.arato@hu.crh.com

Délnyugat-Magyarország:

Minczér Árpád
T: +36 30 376 4549
E: arpad.minczer@hu.crh.com